fbpx

Dr. Lászlófy Csaba vagyok.

Hivatásom: implantológus és szájsebész.

Több mint 26 éve ez a munkám.

Szeretem.

Szolgáltatások

Foghúzások és ALL ON 4 implantáció után közvetlenül készül az ALL ON 4 fogpótlás

All-on-4® implantáció

Az ALL ON 4 módszer alkalmas a hosszú ideje teljes kivehető fogpótlást viselők számára is. Segítségével rögzített (!), szájpadlás nélküli felső és nem izgő-mozgó alsó fogpótlást viselhetnek.

A módszer óriási változást hoz a fogakkal nem rendelkező vagy a megtarthatatlan fogazattal rendelkező életébe, hiszen azon túl, hogy visszaadja a rágás képességét, esztétikailag is sokat javít és fiatalít az arcon!

Implantátumok beültetése

Implantátumok beültetésével az elveszett fogakat pótolhatjuk - legyen szó egyetlen fogról, vagy akár a teljes fogazatról. Több, mint huszonöt éve foglalkozom implantátumbeültetéssel és több ezer implantátumot ültettem már be sikeresen. A beültetett implantátumok akár élethosszig is szolgálhatnak.

Használatukkal elkerülhetőek a kivehető fogpótlások. Én a világ legjobb implantációs rendszereit alkalmazom.

Bölcsességfogak sebészete

A bölcsességfogak számos probléma okozói lehetnek, a fájdalomtól a gyulladásig, a fogtorlódás előidézésétől az állcsontciszta képződéséig. A bölcsességfogak eltávolítása a legtöbb esetben indokolt. Több évtizedes tapasztalattal bírok e téren és a legbonyolultabb eseteket is sikerrel oldjuk meg munkatársaimmal együtt. A beavatkozást helyi érzéstelenítésben és altatásban is elvégezzük.

A bölcsességfog műtéti eltávolítása nálunk rutinfeladat.

Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés

A formás, telt ajak a nőiesség jelképe, de nem mindenki rendelkezik tökéletes ajakkal. Hyaluronsavas ajakfeltöltéssel gyorsan, fájdalommentesen és természetes anyagot alkalmazva érünk el ragyogó eredményt. A szexi ajak immár könnyedén elérhető. Ráncfeltöltés során az arcot speciális technikákkal, szintén hyaluronsavval tesszük fiatalossabbá.

A feltöltési technikákat európai központokban sajátítottam el a kétezres évek elején.

Csontpótlás

A megkevesbedett csont pótlására fogászati implantátumok beültetése során, vagy a beültetés előtt van szükség. Azért végezzük, hogy a csontkínálat megfelelő legyen a beültetetndő implanátumok számára (mind mennyiségében, mind minőségében). Ma már korszerű és eredményes csontpótlást lehetővé tevő csontpótlóanyagok állnak rendelkezésre, de ennek ellenére sokszor saját csontból végezzük a beavatkozást.

Komplex rehabilitáció

Komplex orális rehabilitáció alatt azt értjük, amikor a hiányos fogazattal jelentkező páciens teljes "rendberakását" végezzük el - fogeltávolításokat, cisztaletávolításokat, csontpótlást, implantátumok beültetését és arra rögzített fogpótlás készítését. Az ilyen rehabilitáció igazi teammunka. Sikerült olyan munkatársakat összegyűjtenem, akikkel ezeket a teljes helyreállításokat kiváló minőségben el tudjuk végezni.

Szájsebészeti műtétek

A szájsebészeti műtéteket immár saját műtőblokkunkban végezzük. A paletta széles: csontpótlások (csípőcsontból vagy koponyatetőből), nagyobb implantációs beavatkozások, arcesztétikai műtétek, harapási rendellenességek és állcsonttörések műtétei, arcüregműtétek, különféle augmentációk mind szakterületünk részét képezik. A műtéteket helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük.

több mint 25 év tapasztalat

több mint 25000 páciens

több mint 20000 beültetett implantátum

Dr. Lászlófy Csaba szájsebész és implantológus: legutóbbi bejegyzések a blogomból

RENÉE SMILE AJAKFELTÖLTÉS HANDS-ON KURZUS DR. LÁSZLÓFY CSABÁVAL

RENÉE SMILE AJAKFELTÖLTÉS HANDS-ON KURZUS DR. LÁSZLÓFY CSABÁVAL

A nagy érdeklődésre való tekintettel, újra megszervezzük a nagy sikerű ajakfeltöltés hands-on kurzusunkat! Szeretettel várjuk a kollégákat 2024. május 21.-én kedden 9:00 órától  – RENÉE SMILE ajakfeltöltés hands-on kurzusunkra! Jelentkezni a renee@laszlofy.com e-mail...

bővebben
Jelentkezzen ajakfeltöltés bemutató modellnek!

Jelentkezzen ajakfeltöltés bemutató modellnek!

Elérhetőség: 1066 Budapest, Ó utca 6. Telefonszám: +36 20 259 6363  +36 20 971 1655 JELENTKEZZEN BEMUTATÓ MODELLNEK ANYAGÁRON! Anyagáron 79.990 Ft-ért biztosítjuk az ajakfeltöltést azon pácienseinknek, akik szívesen lennének bemutató modellek Dr. Lászlófy Csaba...

bővebben
RENÉE SMILE  GYAKORLATI HANDS-ON  KURZUS  DR. LÁSZLÓFY CSABÁVAL

RENÉE SMILE GYAKORLATI HANDS-ON KURZUS DR. LÁSZLÓFY CSABÁVAL

Szeretettel várjuk a kollégákat 2024. március 14.-én csütörtökön 9:00 órától  – RENÉE SMILE ajakfeltöltés hands-on kurzusunkra! Jelentkezni a renee@laszlofy.com e-mail címen lehet! A férőhelyek limitáltak a kurzus gyakorlati kis létszámára való tekintettel! HANDS-ON...

bővebben

KEZELÉSI KONCEPCIÓM
A TUDATOS KÖVETKEZETESSÉG

Szakmánk, a fogászat és szájsebészet újabb és újabb szakterületekkel bővült az utóbbi évtizedekben. Számos új ismeret, felfedezés és vizsgálati eredmény szolgálja a jobb, eredményesebb munkát.

Ezek tengerében ugyanakkor már nem lehet az egész fogászati és szájsebészeti szakterületen eligazodni. Nincs mese, szakosodni kell.

Én a szakosodás során a szájsebészetet és az implantológiát választottam. Ennek megfelelően a szájsebészet és az orális implantológia szakorvosa vagyok.

Vizit

Az első találkozás során meghallgatom a páciens panaszait, megbeszéljük a lehetőségeket és együtt megkeressük a legoptimálisabb megoldást. Én mindig a szakmai érveket tartom szem előtt, akkor is, ha ez a páciensem elképzelésével esetleg nincsen összhangban. Ilyenkor igyekszem elérni, hogy azonosuljon a szakmai szempontból is megfelelő állásponttal.

Kezelési terv

Általában már az első találkozás során átadjuk a részletes és mindenre kiterjedő írásos kezelési tervet, amely a kezeléseken kívül az időbeosztást és a költségeket is tartalmazza. Előfordul azonban, hogy kollégáimmal konzíliumot tartunk egy-egy kezelési terv kimunkálása érdekében, vagy nekem magamnak van szükségem arra, hogy több időt kapjak a terv elkészítéséhez. Ilyenkor előfordul, hogy e-mailen küldjük ki a kezelési tervet a páciens számára, természetesen részletes magyarázattal. Ha szükséges, ismételt konzultációnak sincs akadálya.

Műtét

A műtétet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük. Amikor olyan beavatkozást végzünk, amelyhez műtőre van szükség, akkor azt saját műtőblokkunkban végezzük el. A műtő a Sanoral ÉRD-ben, Érd központjában található. Az altatásos műtét után páciensünk a posztoperatív őrzőben ébredezik. Igény esetén az ottalvásnak sincs akadálya.

Kontroll

Bizonyos beavatkozások után (például implantációk, csontpótlással kombinált implantációk, állkapocs-ízületi műtétek, esztétikai beavatkozások, stb.) után többszöri kontrollvizsgálatra is sor kerül. A kontrollvizsgálat és nyomonkövetés feltétele a hosszútávú sikernek, valamint implantációk után a garancia feltétele is.